Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2016, 12:30 PM   #10 (permalink)
osmanbjkfan

Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
osmanbjkfan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deliriyormuyum acaba ?

Merhaba kardeş öncelikle geçmiş olsun diliyorum sana çünkü sosyal fobi ruhsal bir hastalıktır tıpta. Ben de senin yaşadğın şeylerin %90'ını yaşadım en az sf diye bir hastalığın var olduğunu 25 yaşında askerdeyken tesadüfen elime geçen bir kitapta öğrendm ben hastaymışım bu yüzdenmiş her şey demeye başladım ve araştırmalara başladım bir yandan da mutlu oldum çünkü tedavisi olduğunu öğrenmiştim artık. Önce kişisel gelişim kitaplarıyla ilerleme katetmeye çalıştım ara gazı vermekten başka bir işe yaramadıklarını anladım sonra psktra gitmeye karar verdim anti depresan kullandım 1 yıl biraz düzeldm ama tam manasıyla düzelemedim çünkü ayrıca pskoloğa para vermem gerekiyordu davranışsal bilişsil terapi için saati ortalama 200 tl olan bir şeydi bu. Benimde kredi borcum oldğndna maaşımın çoğunu bankaya ödüyordum bu sebeple sadece anti depresanla idare ettim sf den %50 kurtuldm diyebilrm beki daha da azdır. Sonraları telkin olayını öğrendm bu siteden indiriğim telkinleri düzensiz olarak dinledm bundan belki 3 4 sene öncesiydi müthiş baş ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı yaşadım bu yüzden hep ara verdim çekilmez bu ağrılar diye. Şimdi tekrar karar verdim ucunda ölüm olmadığı sürece üstüne gidicem dinleyeceğim diye ücretli sf telkini satın aldım 1 haftadır dinliyorm. Şundan eminim ki telkinler kesinlikle faydalı çünkü bilinçaltı telkinler olmadan tek bir saniye içinde yaşadğımız bir olay yüzünden bir ömür boyu bir şeyden kaçması gerektiğini öğrenebiliyorsa kaçmaması gerekitğini de öğrenebilir uzmanlar da bunu söylüyor. Kısacası moral bozmak yok dinlemeye başlamadıysan bir an önce başka gidebiliyorsan pskyatriste ve pskoloğada git dua et hayal et inan inş düzeleceğiz.
osmanbjkfan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla