Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Evet , yine güzel bir buluşmaydı ve çok verimli geçti .Ben bu güzel günü bize organize eden redflowersaçok teşekür ediyorum.
Bizler için uzun yollar kat edip gelen Atakan beye,keopsa ve shamanic'e çok teşekür ediyorum .
Dün ne bu siteden neçok şey öğrendiğimi kendimi ne çok geliştirdiğimi ne çok şeyi sevgiyle hallettiğimi ve sizlerin desteğinin beni nerelere getirdiğini gördüm ve çok mutlu oldum.
Toplantımız bir hayli kalabalık geçti bizler önceki toplantıda birbirimizle tanışmış olanlarımızdaki değişim süperdi özellikle Novos geçen toplantının çekingen çocuğu gitmiş kendine güvenen gençbir delikanlı gelmiş onun adına çok mutlu oldum .
Yeni tanıdığım Aysun beni çok etkiledi yaptığı gönüllü hizmetler ve ne yapması gerektiğini bilen yayakları sağlam yere basan genç bir hanım çok mutlu oldum kendisi ile tanışmaktan.
Sevgili Güneş gerçekten niki gibi güneş sıcacık bir gülümsemeyel içimi sıtın geldiğin için çok sağ ol .
Ceren 18 çok tatlı sevimli bir arkadaşımız.
Duygu ile tanışıp biraz kafasını karıştırdım ama umarım siteye daha çok yazar daonu takip etme olanağım olur .Kendisi çok donanımlı bir genç fakat bizlerin daha önce yaptığımız yanlış olumlamalarla dolu olduğu için neyapsam olmuyor diyenlerden.Senide çok sevdiklerimin arasına koydum.
Krex seninlede tanışmak çok güzeldi iyiki geldin çok sohbet edmemiş olsakta seni tanımakta güzeldi.
Bir sürü yeni veya eski üyemizle tanışma fırsatımız olmadı ama umarım zaman içinde tanışırız.
Bentoplantı sırasında hep gözüm sevgili Hayali aradı geçen toplantıda ne güzel bir arada olmuştuk biliyorumki kendisi yoktu ama kalbi bizimleydi. canım seni çok seviyorumiyiki varsın.
Ben tanışıpta adını unutuğum herkestende özür diliyorum ve sizleri çok seviyorum.
Bir toplantıda böyle geçti darısı gelecekteki toplantılara. |