Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ha bu arada hangi mp3leri dinlediğimi yazmayı unutmuşum
ilk önce ego, kendine güven, suçluluk dinliyordum.
daha sonro kilo verme, kanseri defet telkinleri dinlemeye başladım. ( bu arada kanseri defet mp3 ünü Allaha şükür şu an hasta olduğum için değil geçmişte kanser hastası olduğum için dinliyorum. ne de olsa nüksetme tehlikesi var. Allaha şükür şimdiye kadar olmadı bundan sonra da olmaz. bildiğim diğer önemli detay ise her sağlıklı insan vücüdu günde belli bir miktar kanserli hücre üretirmiş ama bağışıklık sistemi bunları öldürürmüş. vücudun zayıf düştüğü bağışıklık siteminin yetmediği durumlarda ise bu hastalık galip gelirmiş. ben de bu sebeple dinliyorum kanseri defet telkinini. biraz düz mantık düşündüm ama gerekli değilse çıkaradabilirim. bilen varsa bu konu da yardımcı olabilir mi?)
bi zaman sonra topluluk önünde konuşma ve sosyallik artırıcı telkinlerini ekledim.
yine baya bi sonra başkalarınını düşüncelerini önemsememe ve koruma kalkanı ekledim.
en son olarak da bugun ertelemyi bırak telkinini eklemeye karar verdim.
bu 10 telkinin hepsi de listemde karışık sırayla hepsinin dinlemeye çalışıyorum.
__________________ ----CARPE DIEM---- |