Merhaba arkadaşlar,
Telkinlerde kullanılan, Frekans HZ değerlerini ben Reaper adı altında bir programda ayarlamayı düşünüyordum, ancak bir kaç sorum var. Alfa Frekans değerlerini ayarlayabilmem için, bir kaç sorum var;
Ben şimdi, kendim Telkinleri hazırlamak istiyorum. Bunun hakkında bayaa bir makale vb. okudum, iyi bildiğimi sanıyorum. Sadece, kayıt işlemini sesleri kayıt işlemini nasıl yapacağız? başta da dediğim üzere Repaer adı altında ki program da bu HZ - Alfa Frekans değerlerini vb. ayarlamaya çalışıyorum ancak, HZ alanını bulamadım. Ayrıca, DB değeri ne olacak? varsa başka, sizin kullandığınız Programlarda olabilir. Tek yapmak istediğim, kendi sesim ile oluşturmuş bulunduğum Telkinlerimi yapabilmek. Bunun için neler yapabilirim?
Özellikle sesleri karıştırma, demek istediğim; Sağ kulaktan fazla ses gelirken, diğer kulaktan az ses gelmesini nasıl yapabilirim?
Ayrıca, arka planda bulunan binoral ses olan Alfa Dalga boyları için: 8-12 HZ arası diyorlar. Bunu nasıl yapabilirim?
Ayrıca, Telkinlerimi tersten okutacağım bir program da söyleyebilir misiniz?
Ve yine hızlandırılmış Telkinlerin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Hızlandırılmıştan kasıtları nedir? nasıl hızlandırabilirim?
Arkadaşlar, bana bunları açıklayabilir misiniz? hakikaten, çok minnettar kalacağım...