Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 08:45 PM   #38 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

ben çok mutluyum. sahip olduğum herşey için şükürler olsun. öncelikle inandığım bir yürek verdiği için allahıma şükürler olsun gerçekten pozitif bakınca, güzellikleri fark edince, durmadan dua edince insan nasılda mutlu oluyor. sahip olmak istediklerimiz kendimizi iyi hissetmek için değil mi??o zaman şimdideen kendimizi iyi hissetmeliyiz ki herşeye sahip olabilelim istediğimiz. isteklerimiz zaten bizim ve yanımıza geliyorlar bir şekilde
paylaşmak istediğim bir kaç şey var detay vermeden anlatıcam ama mucize yaşıyorum adeta.
son zamanlrda kendimi çok iyi hissediyorum, sahip olmak istediklerime özlem duyup acı çekmek yerine bol bol Allahıma dua ediyorum ve isteklerim zaten benimmiş gibi düşünüyorum,insanlara kıskançlık duymamaya zorluyor kötü düşünmemeye kısaca ruhumu iyi olmak adına eğitmeye zorluyorum elbette kolay olduğunu söyleyemem ama ucundan acık başarıyorum. gelelim olaylara:))
aslında şuanki durumum şu ki bu ay ciddi anlamada kısaca "param yok, 5 kuruş bile:))" malumunuz borç. yiğidin kamçısı borcumda var:)))erkek arkadaşımın iş durumu acaip derecede belirsiz şirket kapandı kapanacak,ne yapacak bilmiyor,bunalımda:))) ama ben yinede çok mutluyum ve içimde anormal bir rahatlık var bu bir geçiş süreci çünkü bunu biliyorum,çok umutlu bakıyorum günlerime ve gülümseyerek uyanıyorum ve mütemadien dua ediyorum.Allahıma sığınıp yalvarıyor,duamı ediyorum.
geçenlerde kafam karışık yine iyi olmama rağmen buhranlık şöle bir uğramaya çalışıyorum,akşam vakti iş çıkışımda erkek arkaaşımla buluşmuşum yemek yemişim sonra o beni çay içmeye bi yere bırakıyor onu beklemem için.yaklaşık 1 saat kadar orada bahçeye doğru bakarak çayımı içiyor bir yandan dua ediyorum,kafam karışık. Allahım dedim, ne olur güzel haberlerle gelsin,yüzü gülerek gelsin(ve bu esnada imgeliyorum o halini)umudun yeniden ver ona ve ne olur bir işaret ver (beklediğimiz ama bahseetmediğimiz bir mevzu vardı) öyle bişey düşünüyorsa onunla ilgili bir olay olsun ve bana anlatsın ben belki işaretleri anlayamıyorum ondan ne olur bahsetsin dedim:))) ve yemin ederim şükürler olsun Allahıma, geldiğinde yüzü gülüyordu çok güzel haberler verdi keyfi yerindeydi ve konuşmadığımız konu hakkında bir olay gelişmişti ve bana ondan bahsetti o an yaşadığım mucizenin heyecanını şükran duyma durumunu ve içimden deli gibi şükür ettiğimi size anlatamam öyle mutlu oldum ki:))))
onun dışında inanın işe gidecek param kalmamıştı:))) ödemem vardı ve onun üstünü bile tamamlayamıyordum ve ben kimseden borçta isteyebilen biri değilim ama içim rahattı bana gelecek bir yerden inanıyorum dedim vee gerçekten hiç beklemezken bu haftayı atlatabilecek kadar bir miktar geldi:))) ödememi de yaptım:))))haftaya da maaşımı alıcam zaten:))))
içim çok rahat gerçekten söylüyorum:)))
Allahıma inanıyorum,kendime inanıyorum,sevgiye inanıyorum.
bütün isteklerimin benim olduğunu biliyorum ondan içim çok rahat:)))
kendimi bulmamı sağlayan sizleri çok seviyorum.sevgiler....
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla