Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2017, 01:33 AM   #170 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı

firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: firdevsin degisim gunlugu

Rabbim
Senden oglumun derslerinde basarili olmasini istiyorum ygs de de yuce rabbim ben senden kendim icinde ygs ve universite icin basari istiyorum
Rabbim sen cok guclusun ben zayifim ve caresizim eminim bnm uzuntumun caresi sende bana mutlu olmayi nasip et mutlu olmak istiyorum bunu ailemle birlikte ohlumla esimle saglik ve huzur istiyorumbenim dusmanlarimdan kurtar seytanlarin serrinden beni ailemi kurtar yardim et alllahim ben caresizce sadece sana güveniyorum rabbim sen istedigimi bilirsin kurtar sikintimizdan
İnanıyorum rabbim sen varsin ben mutsuz degilim
Ben artik gucumun azaldigini insanlarin beni onemsemedigini ancak sana sikayet edebilirim
Insanlar bnmle alay ediyor oglumu kucumsuyor bn ise sadece agliyorum allahim bni kime emanet ediyorsun dostuna mi dusmanina sen bnden razi misin

Anladim ki
Sadece senin rizan onemli baskasi degil fakat rabbim bnm ders almam icin bu insanlar bana musallat oldu
Allahım bn dersimi aldim
Lütfen beni af et Özür dilerim artik gozlerimi actim seni seviyorum verdigin butun nimetler icin teşekkür ederim
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla