Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2017, 07:28 AM   #3 (permalink)
kozmodans
Teğmen

Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İşin özünü kapmışsın. Önemli olan kendini sevmek ve kendine saygı duymak kısmında. Sen kendine nasıl muamele edersen insanlarda öyle muamele ediyor.

Aklındaki kendi imajını düzeltirsen beyinde o yeni imaja girmeye çalışır. Devamlı hastayım dersen hasta olursun. Kendini zayıf bünyeli , esintiden nem kapan nane molla birisi olarak görüyorsun. Bu nedenle hasta olman çok normal. Kendine devamlı güçlü bir bünyem var ben sağlıklıyım dersen dinç ve sağlıklı olursun.
Haklısın. Çekim yasası, kuantum fiziği konularında biraz bilgim var. Bu sebeple olumlamaların önemini az çok idrak edebiliyorum. "Ne ekersen onu biçersin." sözünü baz alırsak, bilinçaltımızı olumlu telkinlerle temizlemenin yanısıra, bilinçli olarak da olumlu düşünmeye, olumlu hissetmeye, bunun için de farkındalık gerektiğine inanıyorum. Bir dönem bunu gayet güzel başarabilirken,sonraki dönemde bir durgunluk dönemi yaşadım. Ancak hiç bir şey sebepsiz değildir bana göre... Bu dönemi sanırım biraz toprağı nadasa bıraktığım şeklinde algılayabiliriz.Bahçeme şimdi en güzel çiçeklerin, muhteşem ağaçların tohumlarını atma vakti geldi sanırım. Öyle hissediyorum.
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla