Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2017, 05:22 PM   #7 (permalink)
kozmodans
Teğmen

Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişmelerim

Arkadaşlar bugün 11. gün sanırım. Her gece düzenli olarak 6-8 saat arası ego güçlendirici ve suçluluk duyguları dinliyorum. Ancak bazen ihtiyaçtan mı diyeyim, yoksa sabırsızlık mı gün içinde başka telkinleri de karışık olarak dinliyorum.

Bugün maalesef işle ilgili sıkıntılı bir olay yaşadım. Saçma bir sebepten dolayı rapor yedim. Kendi kendime düşündüm durdum. Bir sıkıntımı giderebilecek bir çözüm bulmaya çalıştım. Bir ara da kulaklıkla 3- - 4 tekrar Şansı çek telkini dinleme gereksinimi hissettim. Çünkü gerçekten kendimi şanssız hissetmiştim. Kendimi bir anda şanslı hissetmesem de en azından kendi kendime olumlamalar yapmayı başardığımı deneyimledim. "Benim için, her şey için en hayırlı şey ne ise o olsun. Ben şanslı bir insanım. Her ne olursa olsun benim için en hayırlısı ne ise o olacak. Ben mutluluğu, huzuru hakediyorum. Ben değerliyim. Kendimi affediyorum" şeklinde olumlamalar yaptım. Ben olumlamaları yaptıkça olumsuz düşüncelerin dağıldığını, kendimi daha iyi hissettiğimi farkettim. Artık yediğim raporu dert etmeden işime odaklanmaya karar verdim. Nasılsa benim için ne hayırlıysa o olacaktı. Nihayetinde sözlü uyarı yeterli görülmüş. Ben de bütün dikkatimi işime vererek, konuşup sohbet ederek, şakalaşıp gülüşerek günü tamamladık.

Siteden satın aldığım bir çok ücretli telkin var. Bazen ara ara merakıma yenilip dinliyorum. Ancak en az 21 gün boyunca mutlaka ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye kararlıyım. Olumlamaları elbette telkinlere başlamadan önce de yapmaya çalışırdım ama telkinlerden sonra sanki daha inanarak yapabildiğimi düşünüyorum.

Bu arada sanırım bir şeyler değişmeye başladı. Telkinlerden önce beni çok sinirlendirebilen durumlara şimdi daha az sinirlenerek tepki verebiliyorum. Hatta gülebiliyorum bile... Ve bu benim için çok sevindirici bir gelişme. Kendimi kutluyorum!..
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla