5) Kendimi daha rahat ifade ve net edebiliyorum. Öncesine göre düşüncelerimi belirtirken karşımdaki kişinin ne düşündüğünü fazla kafaya takmıyorum.
6) Tepkilerimi gerektiği anlarda gösterebildiğim için olsa gerek daha az sinirleniyorum. Bazen hala gerekli gördüğüm tepkiyi o anda veremesem de daha sonra söylemem gerektiğini düşündüğüm şeyi karşımdakine söylüyorum.
7) Daha önce sigarayı 2 sene bırakmıştım ancak bu dönemde ani ve öfkeli tepkiler verdiğim ve hem kendimi hem de çevremdekileri kırdığım, üzdüğüm için için tekrar başlamıştım. Öfke sorunumu halledebildiğimde tekrar bırakmaya karar vermiştim. Sanırım o gün yaklaşıyor. :) Bu konuda hep bir çözüm arıyordum. Telkinlerin etkisinin artması ve kalıcı hale gelmesiyle bu kez gerçekten mutlu ve huzurlu bir şekilde sigaraya veda edebileceğimi umuyorum.
8) Beni en sevindiren şey ise; önceden zihnime gelen olumsuz anılar, görüntüler, imajlar azaldı ve bu gün zihnime eskiden kurduğum güzel hayallerin görüntüleri gelmeye başladı. Geçmişe düşündüğümde yaşadığım güzel şeyleri hatırladığım dikkatimi çekti. Olumsuz anınların da sanki silikleştiğini düşünüyorum.
Umarım bu etkiler katlanarak devam eder ve kalıcı hale gelir.
Arkadaşlar unutmayın. Herkesin yaşamı ve deneyimleri farklı olduğu gibi, gelişiminin ve gördüğü etkilerin de farklı olması çok doğal. Kendinizi illa ki "Bu etki bende neden olmadı? Bu etkiler bende ne zaman ortaya çıkacak?" diye şartlandırmayın. Sadece her gün düzenli olarak 6-8 saat arası dinleyin ve geri kalan zamanı kendinizde gördüğünüz olumlu etkileri farketmeye çalışın. Hayatınızı yaşayın. Yaşamınızdan tat almaya çalışın. Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeye çalışın. Telkinlerin etkileri mutlaka ortaya çıkacaktır. Acele etmemeyin ve sabredin mutlaka olumlu sonuçlar alacaksınız. Belki 1 gün, belki 1 hafta belki 1 ay... Ama emin olun etkilerini mutlaka göreceksiniz.
Üyelerin Değişim Günlükleri - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri sayfasındaki günlükleri okuyup diğer arkadaşların değişimlerini de okuyabilirsiniz. Bu sizde telkinlerin etkisi konusunda umut etmenizde yardımcı olabilir. Bendeki etkiler sizde de olacak veya sizdeki etki bende de olmalı gibi bir şart yok. Ancak ben inanıyorum ki mutlaka güzel etkileri olacak, hayatınızda güzel deneyimler, değişimler yaşayacaksınız. Forumda o kadar çok bilgi ve paylaşım var ki bunları okumak bile bir insanın hayatını değiştirebilir. Madem ki değişmeye geldik, o halde doğru yerdeyiz.
Umarım hepimiz isteğimiz gibi bir hayata kısa zamanda ulaşırız. Mutluluk, neşe, huzur, sağlık, sevgi, umut ve yaşam enerjisi ve canlılık dolu bir hayat dilerim.
Sevgiyle kalın.