Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: huzurr Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu arada sevdiceğin askerden dönmüş müydü dusun
Eğer dönmediyse bi an önce Allah kavuştursun diyorummm |
Öncelikle teşekkür ederim sevgili awayy
Henüz dönmedi askerden acemilik dönemi bir haftaya kadar bitiyor usta birliği şırnak akçay'a düştü
Telkinler konusunda evet haklısın hayat herkese farklı farklı şeyler getiriyor bu yüzden kimileri bir kez dinlemeyle etkisini görürken kimileri aylar sonra görüyor bu belki kişinin yaşadığı olayların şiddetine bağlıdır belkide kişinin bilinç altının kabullenme süresiyle alakalıdır. Telkinler zaten yardımcı etkenler biz çözümü kendi içimizde aramalıyız. Ne kadar başka şeylerden yada kişilerden fayda göreceğimizi düşünsekte eğer duygularımızı düşüncelerimizi umutsuzluklarımızı değiştirmezsek hiç bir şeyin faydası olmaz. İşe kendimizden başlamalıyız. Ben biliyorum ki sabah güne gülerek huzur ve mutlulukla başladığımda hiç bir şeyin beni demoralize etmesine izin vermedikçe bütün günüm süper geçiyor işte bunu yapabilmek ve sürekliliğini sağlamak çok önemli. Ben süreklilik gösteremediğim için her seferinde başa dönüyorum. Sorunlarımı ve çözümlerini bildiğim halde bir türlü harekete geçmek için o gereken gücü kendimde bulamadığımdan kaybediyorum. O kadar yorulmuşum ki artık en ufak şey bile sinirlerimi yıpratmaya yetiyor ve herşeyi bir anda boşveriyorum ve bu böylece devam ediyor günlerce haftalarca bazen aylarca taa ki beni tekrar motive edecek bişeyler bulana kadar.
Unutkanlığım konusunda sanırım beslenmeme daha çok dikkat etmeliyim ve beyin jimnastği yapmalıyım. Telkinlere şimdilik ara verdim kendimde birazcık olumlu kıpırdamalar gördüğüm an yeniden başlayacağım dinlemeye.
Sevgili awayy lütfen umutlarını yitirme canım dışardan bir destek almadan önce kendi içinde yaratmaya çalış o gücü ben inanıyorum ki biz herşeyin üstesinden gelebilecek güce sahibiz. super
Sevgilerimi ve ışığımı gönderiyorum