Günaydın, hepinize ilginizden dolayı teşekür ederim.
Bu gün hala düşüncelerim toplantıda hala konuşulanları sindirmeye çalışıyorum ve gelemeyenleri gözlerimin aradığını fark ediyorum.Mehmetle geçen toplantıda çok hoş bir sohbet yapmıştık ne kadar naif bir genç .Herkese çok güzel yaklaşımlarda bulunur ve yardım eder ve benim gözlerim bu toplantıda Mehmeti aradı her kapıdan giren sanki mehmetmiş gibi baktım .Bizler birbirimize ne çok alışmışızki sanki oda olsaydı diye sitem edebiliyorum.Mehmet'ciğim kendini anlatmıyorsun bu aralar neler yapıyorsun günlüklerini okuduğum içinmi yazmıyorsun .Burada meraklı bir ablanız var kendinizi merak ettirmeyiniz yazınız.
Ben kendimle ilgili yazılar yazarak ne çok anlatım ve ne çok faydalarını gördüm .Keopstanda yazmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendim .Diğer elimizi kullanarak yazdıklarımızın içsel konuşmalarımız olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum .Ben hala diğer elimi kullanmakta çok acemiyim benim içsel durumum hala kargacık burgaçık kendimle daha çok çalışmalıyım içimdeki bene daha çok zaman ayırmalıyım.
Ben hala yolun başında olan bir yolgezerim yolum aydınlık ve açık olsun diyorum.