Kendimi yalnız hissettiğim bir dönemde ben de çözümler arıyordum. Şu kitaplar ilgimi çekmişti okudum. Ve çok da faydasını gördüm. Okumanı şiddetle tavsiye ederim.
*
Dale Carnegie - Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı
*
Dale Carnegie - Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak Alıntı:
Kardeşim sen yalnız mısın? Kendini başkasıyla paylaş! Dostsuz kalana bir el uzat, Ve yalnızlık sona ersin.
|
Önce Kendin hakkındaki olumsuz düşüncelerini, yargılarını değiştirmelisin. Sen zaten harika, muhteşem bir insansın. Pek çok konuda başarılıların var. Harika meziyetlerin ve yeteneklerin var. Ancak şu an bunu görmek istemiyorsun. Bu kitaplarla başlayabilirsin. İçinde varolan potansiyelin filizlenmesini sağlayabilirsin.
Bu arada Ego güçlendirici, Suçluluk, Kendine güven, Başkalarının düşüncelerini önemseme telkinlerini dinlemiyorsan günlük en az 6-8 saat arası dinlemeni tavsiye ederim. Suçluluk telkini listende bir süre mutlaka olsun bence. Düzenli olarak, ara vermeden en az 6 saat dinlemeye çalış. En güzeli doğa versiyonlarını seçip, akşam açıp sabaha kadar uyurken dinleyebilirsin. 6 saat uyuyorsan bu süre yeterli zaten. Gündüz de 2 saat dinleyebilirsen harika olur.
Çözümsüz sorun yoktur. Sadece biz çözümün şu an farkında değilizdir yalnızca.