Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2017, 09:31 AM   #23 (permalink)
tulley
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeniden istikrarlı başlangıç

Alıntı:
marea476 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkin listeniz var mı..? yeniden basladıgınızda aynı etki oluyor mu..
bende cekirdek inanc cd sini yeniden dinlemye basladım ama bendeki etkisi ilk dinlemeden farklı.

baskalarının hayatında nasıl oluyor merak ettim acıkcası.

hayat bir yolculuk işte. bazen duruyor bazen koşuyoruz
2 yıldır kendine güven, başkalarının düşüncelerini umursamama, ego güven güçlendirici telkinlerini aralıksız dinledim. kendine güven telkininin açıklanacak bir tarafı yok :) ego güven güçlendirici telkin içimde olan inancı kuvvetlendirdi diyebilirim kararlar daha net istediğin daha net oluyor. favori telkinim başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini sanırım :) en basitinden kışın çok kilo almıştım çevremdeki herkes bu konuya ( kendince ) eleştirilerde bulundu ve rahatsız olmadım placebo etkisi kesinlikle değil. sonuçta kendime güveniyorum aldığım gibi vermesini de bilirim dedim kendim rahatsız olduğumda verdim bunda kıyafetlerimin içine girmede zorlanmam etkili oldu :D bu arada rahatsız olmama durumuna bende şaşırdım telkinlerin etkileri çok sinsice oluyor :D. çoğu insan en yakının bile bazen boş konuşabiliyor empati yeteneğinden yoksun insanlara karşı bu telkin ilaç gibi

umarım istediğin olur sana tek tavsiyem sakın inancını kaybetme telkinlere ara verme
tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla