Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2017, 11:49 PM   #49 (permalink)
Robi
Teğmen

Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Robi'nin Günlüğü

Alıntı:
nickiniz123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
helal olsun sana değişen birilerini görmek motivasyon oluyo bence hiç annenin sinirli bakışlarına aldırma en iyisini yapmışsın
Aslında en kötü depresif, sfli olan insanlar bile 1 sene boyunca sadece şu telkinleri dinleseler hayatlarında çoğu şeyi değiştirebilirler.

Kendimi sfli diye damgalamak istemiyorum ama öyle olduğumu düşünüyordum. Yine dışarı çıkmıyorum tek başıma canım sıkılıyor diye. Ama eskiden başkası bana bakıyor diye başım önümde etrafa hiç bakmadan yürürdüm. Şimdi dik duruyorum çevreme göz gezdiriyorum etrafta olup bitenlere hiç çekinmeden bakabiliyorum! Bu çok büyük gelişmeler. Biri beni zorlamadan dik durabiliyorum. Beni üzen bir olay olduğunda beynimde şimşekler çakmıyor artık. İçim parçalana parçalana ağlamıyorum. Biraz gözümden birkaç damla akıyor ama o an bir şey hissetmiyorum. Sonra gözyaşımı silip hayata dönebiliyorum. Biri bana "Rabia sen şöylesin böylesin " vs. dediğinde boğazım düğümlenirdi. Kendimden çok utanırdım. Mükemmel olmam gerektiğini düşünürdüm. Çünkü ben hata yapmamalıydım. Ama artık Aman ne olacak, diyebilmeyi öğrendim. Umursamıyorum! Bana ne herkes insansa hata yapabiliyorsa ben de yaparım.

Benim hedeflerim tabii ki daha fazlası. İnsan kendini geliştirdikçe geliştirmek istiyor. Bj çok doğal bi his. Mesela konuşkan olmak , dışarda tek başıma bir şeyler yapabilmek ,insanları sözlerimle etkilemek ,çevremde çok insan olmasını ve sevilmeyi istiyorum. Az kaldı. Olacak.

Telkinleri 7 ay düzenli dinledim. Ego suçluluk kendine güven başkalarının düş. topluluk k k en çok dinlediklerimdi sanırım. Bu telkinler bilinçaltımı öyle güzelleştirdi ki. Ben bile inanamıyorum. Bu sitede birinin günlüğünü okumuştum o da benim yaşımdaydı dinlemeye başlamıştı telkinleri. Aynı beni gibiydi ailesi filan. Kız telkinleri bi dinliyor sonra işe yaramıyor diye vazgeçiyordu. Sonra düzenli dinleme başladı. Dalgalanma dönemini benim gibi çok uzun ve üzerinden kaç ay geçse bile atlatamadı ne zaman düzelicem diyordu ki 1 buçuk sene sonraki hali inanılmazdı.

Artık daha konuşkandı kolayca arkadaş edinebiliyor insanlarla rahat iletişim kuruyor kendine güveniyordu.

Ben kendimi bu arkadaşa benzettim. Neredeyse aynıydık. Ben de ısrarla telkinleri dinlemeye devam edeceğim. Ve buraya gelip "Artık kendime güveniyorum , kendimi kolayca ifade edebiliyorum " yazacağım. Bizim motive olmak için; telkinleri dinleyip etkilerini yazan ve düzelen insanlara ihtiyacımız var. Bi kanıt arıyoruz hepimiz.
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla