Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2017, 12:08 PM   #256 (permalink)
speechless
Teğmen

Tesekkür: 50
27 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
speechless is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

enteresan olan bazı mp3lerde arka planda gelen sesleri duyabiliyorsunuz hatta kulak verince birkaç kelime çıkarabiliyorsunuz bazı mp3lerde ise hiçbirşey duymak mümkün olmuyor. Ne dinlediğim konusunda şüphe duysam da bir etki olduğu su götürmez bir gerçek. Yazdığım maile cevap gelseydi fikir paylaşımında bulunabilirdik. Bu sıralar ganoderma lucidum (reishi mantarı) denen bir bitki ile ilgileniyorum. Bu mucizevi bitki vücudun bağışıklık sistemini güçlendirerek bugün tıpta çaresini bulamadığımız hastlalıklar için bile şifa kaynağı olabiliyor. Yalnız bazı gözlemlediğim durumlarda mesele örnek vereyim sedef hastalığı kullanıma başladığınız ilk zamanlar hastalık daha da yaygın hale gelebiliyor. Birçok kişi bu durumdan endişe duyup ürün kullanmayı bırakıyor. Halbuki hastalık yayıldıktan sonra bile düzenli kullanmaya devam edenler bağışıklık sisteminin güçlenmesiyle birlikte hastalıklarından tamamen iyileşiyorlar. Bununla bağlantı kurup çekirdek inançların da bir nevi bizi yanlış yönlendiren hastalık olduklarını düşünüyorum. Bu bakımdan bu hastalıklardan iyileşmek belli bir süreç alabilir diye düşünüyorum. Başlangıçta böyle olumsuzlukların olabileceğini bu sebepten normal karşılıyorum.Yine de yazdığım maile cevap gelmesini ve profesyonel bir yorumu dinlemek isterdim.
speechless isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla