03-11-2008, 03:29 PM
|
#157 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Nihayet bilgisayarın başına oturabildim
Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum yanımızda bulunduğunuz için.Herkesle tek tek konuşma ve tanışma fırsatım olmadı ama ben yine de mutlu ayrıldım.
Beni bu konuda destekleyerek yalnız bırakmayan,Atakan Bey'e canım Shamanic'ime ve Keops'a yürekten sevgilerimi gönderiyorum.İyi ki varsınız.Hazinemize sizlerin sayesinde yine çok değerli bilgiler ekledik. (seviyorum sizi ya )
Gelelim iki prensesime.Mustang ve Sycorox.Ben sizler için ne desem az.Siz beni anlarsınız ya gerçi.İyi ki geldiniz,kocaman
Novos'cum çok iyi gördüm seni,yüzün açılmış neşe gelmiş sana.Çok mutlu oldum seni gördüğüme.
Güneş'cim en sonunda buluşmayı yapabildikte sen de rahatladın biz de rahatladık .Güneş gibi ışığınla çok doğru bir isim seçmişsin kendine.Çok mutlu oldum seni tanıdığıma.
Güldeniz'cim seninle çok sohbet edemedik.Ben bir dahaki sefere diyerek kendimi avuttum .O güzel bilgilerini paylaştığın için sana çok teşekkür ederim.Ve söylediğin güzel sözler içinde ayrıca ( ) Seni tanımak çok güzeldi.Umarım kendimi avutmam boş çıkmaz da yeniden görüşebiliriz
Krex'cim iyi ki bu sefer yanımıza gelebildin.Bu seferde gelmeseydin ben artık sizin oraya gelip orada yapacaktım toplantıyı.Seni tanımak o güzel yüreğini reelde de görmek beni çok mutlu etti.
Ve canım Ayşegülll.Ne iyi ettin de söyledin şu buluşma fikrini.Seninle geçirdiğim dolu dolu 3 gün en güzel anılarım isimli hatıra defterinde yerini aldı çoktan.Senin dediğin gibi tanıdıkça sevmek deyimi gerçekte vuku buldu.Canım benim iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın,yoldaşsın.Seni çok seviyorum
İsmini hatırlayamadığım,konuşamadığım arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Yine bekleriz efenim
Dipnot:adı geçmesede sevgili Keops'un arkadaşı olarak yanımızda yer alan,bizimde arkadaşımız olarak yanımızdan ayrılan sevgili Musa seni tanımak gerek Ben ileride birlikte yapacağımız organizasyonlar için şimdiden heyecanlanıyorum diyebilirim.Yüreğine sağlık bize seni tanıma fırsatını verdiğin için
Dipdipnot:Umarım organizasyondan memnun kalmışsınızdır.E Bandırma'dan gelip 1 günde bir şeyler yapmak bu kadar oluyor Memnun kalmayanlar için şunu söyleyebilirim naçizane 'bir daha ki sefere organizasyon sizlere aittir.duyurulur.'
Cafe de herşeyin mükemmel olması için uğraşan Ebru'cuğuma ayrıca sevgilerimi gönderiyorum.Okumasa da hisseder o
Herkese sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |