Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım anne babayı suçlayabilirsiniz, kendinizi suçlayabilirsiniz, tanrıyı suçlayabilirsiniz problemi çözmek istemiyorsanız herşeyi herkesi suçlayabilirsiniz kendinizi haklı da çıkartabilirsiniz ama probleminizi çözemezsiniz. Olumlu düşünmek lazım ancak bu telkinler problemi yaraya tuz basmak gibi daha da derinleştirebilirler, sanırım bana olan da bu. Profesyonel bir yorum almak isterdim ancak maillere cevap veren olmuyor. Sonra farkettim ki gönderilen kağıtta "her emailinde daha da güzel haberlerini almayı seçiyorum" diyor. Demekki benim kötü haberlerim kabul edilmiyor. Her ne olursa olsun problemi çözecek olan kişinin ta kendisi, telkinler yardımcı olacak diye umuyordum ama maalesef hiçbir fayda göremediğim gibi sorunlar daha da arttı. Böyle olması bile birşeyleri değiştirebileceğine bir işaret aslında, hiç etkilenmemek daha kötü olurdu bence. Gerçekten merak ettiğim bu telkinleri dileyerek olumlu ya da olumsuz hiç etki görmemiş biri var mıdır? |