Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2017, 05:20 PM   #47 (permalink)
speechless
Teğmen

Tesekkür: 50
27 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
speechless is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım

4. tur bitmedi bayram dolayısıyla ara vermek zorunda kaldım, aslında bayramdan önce bu konu hakkında siteye yazmıştım ara versem ne olur fayda/zarar şeklinde ama herhangibir cevap gelmedi bende mecbur ara vermek durumunda kaldım bugün tekrar başlıyorum 4.turu sil baştan yapacağım. Etkiler inanılmaz. Herşey çok daha kötüye gitti, hiç olmadığım kadar sessizleştim içime kapandım, insanların gözüne bakamaz hale geldim korkaklaştım. Maddi durum bundan daha kötü olamazdı diye düşünüyorum bir günde yapacağım ciroyu koskoca bir ayda yaptım. İnsanlar noldu sana çökmüşsün bir sıkıntımı var tarzında yaklaşmaya başladılar. Yolda dik yürümek bir kenara tırsa tırsa yürüyorum. Birşeyler ya benim adıma yanlış gidiyor ya da ben yanlış yapıyorum böyle giderse bu siteyi de daha fazla takip etmeyeceğim. Bırakın yetkiliyi, moderatörü sizin dışınızda yorum yapan dahi yok, iyiki varsınız gerçekten teşekkür ederim.
speechless isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla