Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2018, 05:55 PM   #14 (permalink)
fizy

Tesekkür: 7
8 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fizy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: değişim başlasın...

merhaba çekirdek inanç çalışması 1. tur bitti. hayımda öyle bi değişiklik yok . sadece duygu ve düşüncelerimde değişiklik var. eleştirilere eskiden çok takardım artık takmıyorum kendi kendimi yiyip bitirmiyorum.sabırsızlık var bende hemen olsun isterim her şeyi galiba beklemeyi de öğreniyorum.hayat çok yavaş ilerliyor. isteklerimin hiç biri henüz olmadı ve yakınmıyorum bundan demek ki yapmam gereken başka bi şey var. hayatın planları daha değişik galiba... şu sıralar astral seyahat ilgimi çekiyor. bi denemem oldu fakat başarısız .. bakalım ... evde oturuyorum yaa henüz iş bulamadım malesef.... üniversite sınavına hazırlanayım diyorum ve çeyrek asır geçti liseden mezun olalı boşver diyorum. sonra neden olmasın deneyebilirim vaktimi buna harcayabilirim olmaz ise de çocuklarıma faydalı olurum bilgiler ile nasılsa internette dersleri dinleme imkanım var ve önümde 15 ay var. olabilir belki de... kararsızım hala... sadece düşünüyorum harekete geçmedim ... ama şunu biliyorum artık kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım... şimdilik herkesin evde olan konforunu sağlayan ve görevlerini eksiksiz yerine getiren ve işleri hiç bitmeyen deli tavuk gibi evde dönen birisiyim. bi şeyler yapmalıyım. sadece evde ve aile yaşantısı içinde var olmak bana göre değil... ama ne yapabilirim?
çocuklarım ile iletişimim iyi çok şükür. kendimle olan iletişimim de iyiye gidiyor. eşim ile iletişim galiba sıkıntılı biraz. zira sevgililer günümü bile kutlamadı. ayy eskiden olsa kafama çok takardım şimdi aman boşver diyorum. eşimin bazı sözlerini ve davranışlarını artık farkında olarak görüyorum. gözümde çok büyütmüşüm onu ... onunda eksik olan yönleri zaafları ve açmazları var. eskiden ne kadar gamsız hiç bişeyi kafaya takmıyor vurdumduymaz diye kızardım.. şimdi ise eksik taraflarından dolayı bunu yaptığını anlıyorum. bi şey işine gelmediğinde beni na kadar acımasız suçladığını ve bana sen böylesin sen şöylesin diyerek yaftaladığını çok net görüyorum. eskiden inanırdım bunlara ben ne lanet birisiyim derdim. şimdi gülüyorum ve korkuyorum dşünce arzından dolayı... çok rahat suçluyor çünkü işine gelmez ise saldırgan ve hırçın oluyo sözleri... iğneleme devam ediyo ama ben takmıyorum çok şükür. bundan dolayı teşekkür ederim bu bile benim için çok büyük bi gelişme iyi ki yaptırmıışım çekirdek inanç çalışması .. yaptırmasa idim kendi kendimi yiyip bitirecek o suçladıkça kendimi suçlu görecek söylediklerine kafama takıp günümü berbat edecektim. çok şükür farkındalık kazandım ve duygularımı kontrol etmeyi kazandım. sadece telkin dinleyerek yaptım o kadar sene kişisel gelişim kitapları okudum bana etkili olmamıştı. telkinler çok etkili ...dinginlik var üzerimde biraz da yorgunluk.. geçeceğini düşünüyorum yorgunluğun. artık eskisi gibi heyecan sevinç de duymuyorum tek buna üzülüyorum galiba yani olaylar karşısında dingin sakin kaygılanmayan heyecanlanmayan üzülmeyen korkmayan öyleee durağanım sakinim dinginim...... boşlukta gibi... hayatımın tanığı gibi... sadece seyrediyorum... ilginç geliyo
bugün 2 .tura başladım . gelişme olursa hemen yazacağım olmaz ise de 2. turun sonunda tekrar görüşmek üzere...
Romina teşekkür ederim bende pes etmiyorum devam ediyorum senin gibi inanıyorum güzel şeyler olacak ... sanada yolculuğunda başarılar dilerim. yazımı okuduğun için teşekkür ederim.
fizy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla