Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 09:27 AM   #584 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım benim iyi olmana sevindim Seni merak etmiştim haber almak iyi geldi.Ben günlüğümde coşup herşeyimi anlatıyorum ve bana geri dönüp baktığımda nekadar yol aldığımı gösteriyor .Ben içimde çözümlediğim şeyleri yazıyorum çözümleyemediklerimi henüz dile getirmedim.Kimsenin görmesini istemiyorsanız kendinize bir günlük yapın ve içinizi dökün o an içinizden geçen konuşmaları kaydedin .Bu size hem hatılamakta kolaylık sağlar hemde göz ardı etmeye çalıştığınız şeyleri önünüze çıkarır kendinize dürüst olmanızı sağlar.

Bu ara ertlenmiş temizlik işlerimle uğraşıyorum ve onları hallettikçe rahatlıyorum .Busene ne çok ihtiyacım olmayan şeyi hayatımdan çıkardım ve ne çok sadeleştim.Hala da ne çok şey var halletmem gereken .

Ben olumlu düşündükçe çevremdeki insanlarda değişti ve onlar ya kendilerini benim rüzgarıma kaptırıyorlar yada benden uzaklaşıyorlar .Geçen sene kendime benimgibi anlaşmakta zorlanmayacağım insanları çekmiştim ve bu sene bir çok benim gibi insanlar hayatıma girmeye başladı.

Secret kitabını yeniden okumaya karar verdim bakalım bu okuduğumda ne gibi şeyler katacak hayatıma .Geçen sefer benim hayatımın dönüm noktası oldu ve çok köklü değişiklikler yapabildim .

Bu gün yaşadıklarımız geçmişte yaptığımız çekimler yarın yaşayacaklarımızda bu gün yaptığımız çekimler oluyor .Bu yüzden yaptığımız çekimlere dikkat edelim.

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.