CANIM yazini okudum inan cok etkiledim ve üzüldüm,ama bazen hayatta yasadigimiz olumsuzluklar,mutsuzluklar hayatimiza cook sey katiyor,unutma BAZI YIKILISLAR DAHA BÜYÜK KALKISLARIN TESVIKCISIDIR..Bundan sonra hayatinin simdiye kadar yasadigin hayattan daha güzel daha anlamli olcagiina eminim,ben hayatimda olan olumsuz seylere artik kulak tikadim duymuyorum,olumsuzluklara bakmiyorum gözlerimi kapatiyorum,BU HAYAT bize verilen bi armagan biz nekadar sorumsuzca hoyratca davraniyoruz ONA ve baskalarina hayatimiza müdahale etme hakki veriyoruz baskalarina hayatimizi ezip gecme hakki veriyoruzz Yani hersey kendimizde basliyo biz izin vermedikce hickimse huzurumuzuve nesemizi bozamaz helede HAYATIMIZI hic bozamaz.artik el ele burdaki tüm arkadaslarla güzelige mutluluga yüriycez Artik biz hayattan korkmuyoruzz O bizden korksunn...
. ben bu siteye üye olup telkinleri dinlemeye basladiktan beri acayip mutluyumm ya ve icimden herkese SIZI SEVIYORUM diye haykirmak geliyoo.HEPINIZI COK SEVIYORUMMM HIC TANIMADAMDA