Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 06:51 PM   #10 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telkinleri nasıl dinleyebilirim

merhabalar asya..

değişim süreci biraz sabır işi canım benim.. mutlaka ki dinlemelerin sonucu içinde değişim ve gelişim başladı..

geçtiğimiz günlerde yaptığımız ankara toplantısında sevgili mustang bu konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı..
kendisi de telkinleri dinlerken fayda sağlamadığını düşünmüş ve bırakmış ancak bıraktığında farketmiş ki
işe yaramadığını sandığı telkinler içsel olarak onu fazlasıyla güçlendirmiş..

senin gibi benzer şekilde pek çok arkadaşımız ilk başlarda aynı endişeleri taşıyordu..
ancak zamanla pek çoğundan hedeferine ulaşmalarıyla ilgili harika haberleri aldık..

yeni çalışmalarımızdan birisi olan telkinle boy uzatma da bile reelde gözüken çok ciddi başarılar elde edildi..
ben yürekten inanıyorum ki dinlemeye devam etiğin sürece arzuladığın değişimler ile ilgili güzel haberlerini de kutlayacağız..

bu arada içerik olarak dinlemiş olduğun telkinleri destekleyici olan topluluk karşısında konuşma telkininide liste al canım..

arzuladıklarının kısa sürede gerçekleşmesi dileklerimle...

sevgiler..