Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2008, 09:42 PM   #20 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: iyiki doğdun shamanicim

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

sizi çooook seviyorum..

niye duygulanıyorum bu kadar anlamadım ağla ama sessiz sessiz mutluluk gözyaşları yıkadı yüzümü..

varlığınız varlığımı daima onurlandırdı.. dilerim benim için söylediklerinizi daima hakedebilecek bir yüreğe sahip olurum..
her ne yaptıysam bu sevgiyi bana sunmanızı sağlayacak sizler bundan daha iyisini fazlasıyla hak ediyorsunuz..

her birinizin yürekleri benim nazarımda eşsiz pırlanta..
beni sevginizle şımartacak kadar yüreğinize yakın gördüğünüz için her birinize sonsuz teşekkürler...

sevgiler..

şimdi bişi demicem 6 sına saklıom ben diyeceklerimi kıskançsın şaman (tek negatif yazan benim yahu neden acaba )