Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 05:12 PM   #48 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

bugünümde diğer günlerim gibi harika bir gündü ve yarınım bundan daha harika olacak :)))
şükürler olsun, herşey için sahip olduğum maddi manevi herşey için çok çok çok şükürler olsun:)))
bugün kendimce küçük bir araştırma yaptım.önce kuantum mekaniği ile ilgili, kuantum mekaniği aslında kısaca atom altı parçacıkların (fotonların) davranışındaki belirsizliğiyle ilgilenen bir fizik konusu. foton bazen parçacık bazende dalga olarak hareket edebilir.bu bizim gözlemimize göre değişim gösterebilir çünkü bizde gözlemlerken atom altı parçacık gönderiyoruz, fotonu gözlemlerken büyütmemiz mikroskop kullanmamız gerektiğinden kullandımız merceklerde olaya karışıyor yani tüm nesneler birbirine bağlı bir kesinliksiz evreni yaratıyor. sonra dedim kendi kendime peki düşünce nedir?:)))))
düşüncenin tanımını yapmak biraz zor sanırım ama insan beyninin opladığı bilgileri yorumlayarak kurgulaması diyebiliriz. yani çok acemice ve iddiasızca şu sonuca vardım kendimce:))))(delirdim sanırım))
şimdi herşey ışık fotonu bende bir ışığım ben kendi ışık fotonlarıma düşüncemle gözlem yapıp bilgilerimi yüklersem buna bağlı diğer ışık fotonlarıyla beraber gözlemlendiği şekliyle hareket edecek:))))))))))
delirdiimi düşünmeyin kendi kendime sadece bir ispat geli,ştirmek istedim:)))
sonuç olarak şuana kadar beynimde kayıtlı tüm bilgileri siliyorum ve beynimi formatlıyorum::)))))))))
herşey çok güzel çok harika herşey benim elimde ben istersem ve tanrım izin verirse(istediğim şey benim için hayırlıysa vereceğine eminim ve yürekten inanıyorum) olmayacak mucize yok...
evet dostlarım dileyin benden ne dilerseniz:))) sizleri çok seviyorum....
çok mutluyum:)))))))))
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla