Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 08:43 PM   #585 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhaba, bu gün yoğun yorucu bir gün geçirdim uzun süredir bukadar yürümemiştim .Kız kardeşime çekap yaptırdık oradan oarya koşturduk .Bazen düşünüyorumda iyiki varlar diye şükrediyorum.İnsanın her zaman kendine yakın olan veya yakın hissedeceği insanlara ihtiyacı var çok şükürki ben bu konuda şanslı oldum hep.

Ankarada en çok sevdiğim semt mebus evleridir hep şehrin orta yerinde sakin ve huzurlu bir yer.Bu gün yolda yürürken orada sonbaharın geldiğini gördük ağaçlar sonbaharın en güzel renklerine bürünmüştü huzur ve sakinlik vardı.Ben ne çok zamandır sakinlği özlediğimi fark ettim.Bu gün çok yoruldum ama çokta keyif aldım.

Dün gece kendime EFt yaptımbütün hatalarımdan dolayı kendimi tamamen ve derinde onaylayıp afediyorum diye hissettiğim yer midem ve karnımdı ayrıca çok esnedim .Ben hatalarımı afetmem gerektiğini gördum yaptığım her hatayı affetmezsem bu işin içinden çıkamayacağım.

Kendimi seviyorum ve değerli buluyorumve benim kadar değerli olan insanları hayatıma çekiyorum ve mutlu oluyorum.
yolum aydınlık ve açık olsun.