Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 12:34 AM   #2 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: telkinleri dinleme süreleri konusunda çelişkiler..

Merhaba 01nisan;

Aslında dinleme şeklin doğruymuş. Ben de rehber bölümünü baz alarak başlamıştım dinlemeye.

Alıntı:
01nisan Nickli Üyeden Alıntı

-Ben rehber bölümünü baz alarak, günde 10-12 saat, 1 hafta ego ve suçluluk dinledim.. 2. hafta topluluk ön. konuşmayı ekledim..sonra mesajlardan etkilendim tekrar ego+ suçluluk dinlemeye başladım....bu konuda site içinde genel bir fikir birliği olsa iyi olmaz mı ...
-
Evet, ego ve suçluluktan sonra,yeni telkinleri kısa aralıklarla eklersek etkisinin daha iyi olduğunu biliyorum.Telkin listesini bir anda kalabalıklaştırmak etkisini uzun zamanda gösteriyor..

Alıntı:
01nisan Nickli Üyeden Alıntı

- Ayrıca her hafta bir telkin eklemem gerekiyor sanırım..diğer telkinleri çıkarmadan..Buna rağmen SUÇLULUK telkini 15 gün sonra tamamen çıkarılacak mı?.. yoksa hep kalacak mı, buna neye göre karar verceğim? Bu da kişiden kişiye değişir demeyin.. karar verme aşamasında, suçluluk telkinine ihtiyacım olup olmayacağını bilemem... herkese SEVGİLER -
Suçluluk telkinini ilk etkiden sonra sürekli dinlemeye gerek yok.Birkaç günde bir dinlenebilir..Yani ilk bir hafta ya da 10 günlük dinlemeden sonra listeden çıkarabilirsin..Bunu da yine Atakan Bey'in bir mesajında okumuştum.
İstersen bu konuda yine O'nun mesajları doğrultusunda hareket et,böylece kafan karışmaz daha fazla...

http://hayatimdegisti.com/forum/telk...sg1282#msg1282

http://hayatimdegisti.com/forum/telk...sg1580#msg1580
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla