Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 06:48 AM   #32 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: iyiki doğdun shamanicim

Evet çok söz var senin için söylenecek olan.

Ben sana hep söylüyorum ya bedene bürünmüş bir meleksin,gerçek bir melek buna her gün,her an biraz daha inanıyorum,daha doğrusu artık biliyorum.

Rehberim,yol ışığım,yol arkadaşım,ablam,canım,kanımdan bir parça.Bu küçük ailemin en değerli bireyi.

Seni tanıdığım için,seni sevdiğim için ve senin tarafından da bu sevgiyi doya doya tattığım için binlerce şükürler olsun.

Bütün bir ömrün sevdiklerinle,bolluk,bereket,huzur ve refahla dolsun.

En büyük rehberinle daha nice mutlu senelere.

Seni çok seviyorum.

Ve senin için en değerli olan şeyi,sevgimi ve şükranlarımı gönderiyorum.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla