06-11-2008, 03:26 PM
|
#169 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması bende ankara buluşmasındaydım fakat derslerimden dolayı hemen yazamadım
şimdi efem nerden baslasam ben yeni tanıstıgım insanlarla konusmaktan çok dinlemeyi ve gözlemlemeyi sevdigim için gözlemlerimden baslıyayım...
ben ardıç kitabevine gittigimde zaten içeride bir karısıklık vardı herkes masaları yerleştirmeye çalıyodu tabi ben resmi ve sessiz bir ortam bekledigim için sasırdım ama herkes çok dogal ve canayakındı gerçekten super
atakan beyden baslamak istiyorum atakan beyi ilk kez gördüm ve gerçekten mütevaziligine bayıldım çok iyiniyetli ve cana yakın aynı zamanda o ortamda kimseyi tanımasam ve hadi tahmin et atakan bey kim deseler enson dogruyu bulurdum heralde okadar mütevazi
redflowers hem organizasyonu ve sevecenligi ile ortama renk katan biriydi
keops ve shamanicde gerçekten çok donanımlı ve kendini yetiştirmiş insanlar ikiside mimiklerini ve jestlerini çok iyi kullanan insanlar herkes gibi onlarda cana yakın ve samiydi...
ben serap abla ve kızı gamzeyi çok begendim anne kızdan daha çok iki arkadas gibiler ve bu çok hosuma gitti serap abla bildiklerini paylaşmak konusunda çok cömert bir insan gamzede asi görünüsün altında gayet sevimli biri
günes herkesin dedigi gibi günes gibi biri insanın içini ısıtan sevecen biri biz yolculugumuza metrodada devam ettigimiz için hos sohbetli ve hos bi bayan super
garibbean,novosibir,novos hangisini kullansam acep 44 onunlada çok konusamakta mütevazi ve cana yakın biri baya oyun oynamıstık tanısmadan önce
güldenizde hos sohbetli bir insan atakan beye baya ısrar etti ama sigaraya baslatamadı
bide nickini bilmeyen yüzü çok huzurlu bir teyze vardı umarım siteye biran önce üye olur...
ortam çok kalabalık oldugu için herkesle tanısma gibi bir imkanımız olmadı malesef ama huzur verici bir ortamdı super |
| |