Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 05:29 PM   #19 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Evet beklenen cevap geldi.Ama yine kişiliği olmayan,hiçbirşey söyleyemeyen bir cevap.Gidelim ya da kalalım diyemeyen bir cevap.Yüreğini açık edemeyen bir cevap.Sen bilirsin öyleyse.Hayatıma katılmaya,beni sımsıkı kucaklamaya cesaretin yoksa,yüreğimin derinliklerine inemeyecek kadar yorgunsan,yoğunsan..Ben seni başka biriyle karıştırmışım.Ve bunu çok geç anladım.'Hayatından çıkma kararı alıyorum...' Budur son sözüm.'Çıkarmıyorum' farkettiysen çünkü ben yanında mutlu olduğum zamanlarımı da çok iyi hatırlıyorum.Ve bu günlerimizi bize yakıştıramıyorum.Böyle olmaktansa hiç olmaman daha iyi inan bana.Hep ikilemde kalmaktan sıkıldım artık.Sen de haklı olabilirsin belki de beni sevmek için doğmadın..
Seni sensiz yaşamayı seçiyorum.Böyle daha mutluyum...
İsminle müsemma olmak istiyordun belki de..Artık 'özgür'sün!