Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 08:59 PM   #22 (permalink)
pisiii
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

dün rüyamda karpuz kabuğunu gördüm.
karpuz kabuğumu :) o esas oğlan. geçen dedimki güneşe , ben bunu sineğin karpuz kabuğunu özlemesi gibi özlüyorum .. bir arı , pır pır kelebek , ısırılmış bir elma:) aşk bu olmalı:)baktım olmuyo onu tüm enerjimle evrene saldım. karpuz kabuğum seni sevgiyle evrene gönderiyorum.,işte ruyamda bi deniz feneri var.deniz kıyısı kum falan. bi rüzgar yağmur atıyor. bu kapşonlu bi poalr giymiş.gri böyle. boyludur zati.benle h,ç oralı olmadan gidiyor , giriyor fenerden içeri. aa diyorum ayıp ya ne bu. benle oralı olamdı. bi hatun var. ortakk arkadaşmış.
,ki ortak arkadaşımız yok kız diyoki aysun o biriyle beraber. diyorum ciddimi. he ciddi. ama bu adam ciddi olmazki. olasa biz olurduk .şaka bi yana. hakakten adam daldan dala arı. gezmiş dünyada dört yanı. ertafta kızlar eller havaya gezsin... ha diyorum kızım işin ne böyle bi adamla.
ama öyle masum , öyle çocuksuz bi hali, varki. su gibi , olduğu gibi. öylesine masum , duru , olduğu gibi..
neyse daldan dala atladım.bunun bi kızla ciddi olduğunu duyuyorum ya. kendimi orada bi meksika yemeği atan bi yere saklıyorum. ne alak demeyin rüya işte. hem yiyip hem arka tarafta yatıyomuşsun. ranzalar var. ranza dediysem oyle virane değildi mekan.
sonra bi kanakm var ö..... galiba onu gördüm. işte kanki geliyo aysun napıyosun böyle dağıtmakla olmaz diyo.hani bu adam ciddi bi ilşki peşinde değildi o kızlaz ciddi olmaay bilir diyo.sen bu adamın samımıyetine güvenmiyomuydun onu böyle kazanamazsın dyodu sonrası yok. içiden kendime duymak istediklerimi dedim galiba