Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 11:53 PM   #66 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

pisicim senin mesajlarını okurken ben yoruluyorum.. okumaya çalışmak yorucu o ayrı konu, her okuduğumda yorum yapmaktan daha çok yoruluyorum.
diyorum ki:

pisii on parmak klavye kullanıyo ama bazı parmakları emre itaat etmediği için yanlış zamanda harflere basıyor..

veya; pisii bizi önemsemiyor ki gereken değeri vermediği için özensiz yazdığından kargacık burgacık oluyor yazıları...

hadi biz neyse de, o güzel Türkçe'mize gereken değeri vermediğini düşünmek bile istemiyorum

ya da ; bizi yormayı amaç edinmiş

ya pisii hakkatten biraz özen göstersen gülüm. valla ben okumaya çalışmaktan mesajının içeriğini anlamıyorum bazen

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
96 ablalarım abilerim özür dielrim
şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum