Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 02:18 AM   #23 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Kendimi harika harika harikaaaa hatta harika ötesi hissediyorumm İyi ki burdayım.İyi ki bu siteyi tanıdım.Tam aradığım şeydi gerçekten.Köklü değişim!!! Ve ben bunu içimde hissediyorum.Taa derinliklerimde.
Az önce burda harika bir yağmur vardı.Açtım penceremi sevincimi haykırdım gökyüzüne.Teşekkür ederim dedim herşey içinn 96 Kendime sığamıyorum artık.Seviyorum ve seviliyorum.En yüce varlığın sevgisiyle değişiyorum.Güzellikleri,hayırlı şeyleri kendime çekiyorum.Kendimi seviyorum.Ben çok değerli bir varlığım.Herkesi yargılamadan,suçlamadan olduğu gibi kabul edebiliyorum ve seviyorum.Hayatımda olan herkese ve herşeye teşekkür ediyorum.Sizleri seviyorum.Ve artık büyüyorum ben.Hızla yol alıyorum.İçimdeki çocuğun saflığını güzelliğini koruyarak büyüyebiliyorum artık, korkmadan.Her geçen gün daha da güzel oluyor.Mucizelerle yaşıyorum benn.Hayatım çok kolay,çok keyifli, adeta yeryüzünün cennetindeyim.Heran muhteşem hissediyorum.Ve bendeki bu olumlu enerjiden çevremdeki insanlarda etkileniyorlar.
Her sabaha mutlu uyanıyorum.Kızgınlıklarımdan,yanılgılarımdan,onayl ayamadığım hareketlerimden dolayı kendimi affediyorum.İnsanları anlayabiliyorum ve onlarda beni anlayabiliyorlar.Ben değerliyim.Kendim için de diğer insanlar için de.Bunu hissediyorum.Ve çok mutluyum.Şükürler olsun.