Alıntı:
nidanem Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim disik82 söylediklerini yaptım hiç acele etmeden yavaş yavaş halada umudum var ama sonucun güzel olacağına okadar inandırdımki kendimi. şimdi ise olmadığını görmek yıktı beni. neyse daha fazla kötü şeyler yazmayayım. artık herşey olacağına varır. |
Bence de umudunu yitirme zaten.Henüz yolun çok başındayız öyle düşün.Ama biz adım attık.Eskisi gibi olduğumuz yerde saymıyor, istediklerimizle aramızda taştan duvarlar örmüyor,sonra da neden olmuyor diye yakınmıyoruz.Öncelikle mutlu hisset kendini.Bu gerçekten çok önemli.Hayatında olan herbişey için şükretmekle başla işe.En azından sağlıklısın di mi?Bu bile aslında çok büyük bir nimet başlı başlına hepimiz için.Bir sürü harika nimet var hayatımızda yıllardır beraber olduğumuz için kıymetini bilemediğimiz.Lütfen bunları unutma arkadaşım.Bu odakla düşünürsen mutlu hissetmek daha kolay oluyor.Disik82'nin dediği gibi burdaki günlükleri takip et ben öyle yapıyorum ve çok faydasını görüyorum.Çünkü burdaki insanlar o kadar samimi ki ve başardıklarını,başarısızlıklarındaki nedenleri,gayretlerini o kadar güzel o kadar samimi ifade ediyorlar ki okurken güç alıyorsun,mutlu oluyorsun ve denemekten korkmuyorsun.Ben istediklerimle aramdaki taş duvarları kaldırdım.Şimdi aramızda yalnızca tül bir perde var.Ve onlar benim manzaram.Sürekli izliyorum mutlu oluyorum.Çünkü biliyorum ki uzağımda değiller.Ve ben hazır olduğumda tül perde de kalkacak aramızdan.Sen de sabret lütfen.Tüm olumsuzlukları geri plana at,olanları düşün.Olumlu düşünme mekanizması içine iyice yerleştiğinde göreceksin herşey çok daha kolay olacak.Sevgiyle kal..