Konu: mustinet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 03:16 PM   #72 (permalink)
mustinet1900
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: mustinet

slmlar telkinleri dinlemeye tekrar basladim.
telkinlere fayda etmiyor diye ara verince birden kendimi acayip bir boslukta hissettim.bosluga düstüm.
hatta r düsünceleri bile geldi.
telkinleri dinlemeye basladim geri iki üc gün önce ve su an biraz daha iyiyim.telkinler beni düsümrmüyor.sanki bir hastaligin ciddi ilaciymis gibi.
bende fayda etmiyor falan saniyordum.
demekki bendeki blokajlar okadar cok büyük ve derinki düzelmeside sürüyor ve sürecek.

cem arkadasimizin yazisini ve günlügünü okumak acikcasi beni biraz demotive etti hep dinledim ama bir türlü etki göremedim diye yazmis ve insan hemen bi endiseye kapiliyor acaba bendedemi öyle olucak diye.
ama ayni zamanda demistiki bende okadar sucluluk düsüncesi yok ve egomda cok güclü demisti.

benim merak ettigim bu telkinler herkeste etki gösterirmi?
atakan bey yazmisti galiba biyere herkeste etkisini gösteriri ama herkesde degisik sürecte ortaya cikar demis.
ama acaba bazi insanlarin telkinleri almada yani bilinc alit yapisi kabul algilamiyor olabilirmi?
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla