Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
canım eskiden ben internete girdiğimde hep onunla ilgili bir şeyler araştırırdım onu merkezime koyup etrafında dönerdim uydu gibi ne saçma böyle yaparak hem ona hem kendime zarar vermişim haddim olmayarak söylüyorum tatlım senden benim eski hallerime benziyorsun rahatla biraz akışına bırak olacağı varsa olur zaten bırak gitsin seninse geri gelir değilse zaten hiç senin olmamıştır umursamaz ol açık ve net olma meraklandır onu
sen hayatının baharındasın |
Estağfurullah ne demek..İyi oluyo böyle fikir almak.Benzer hayatlardan dersler çıkarmak..
Evet ben baharımı yaşıycam artık bakalım.Yeni yeni hissediyorum filizleri hem de çok yoğun olarak.Üstelik tek başıma hissediyorum.Yanımda kimsenin olmasına ihtiyaç duymadan..-Sitemiz sakinleri ayrı tabi benim için o başka
-
Artık konuşmuyoruz işte.Ama içimdeki değişime onu da dahil ediyorum yine de, bu sefer kendimi kasmadan,onun peşinde koşarken kendimi ezip geçmeden..Sanki ben değişirsem olcak gibi..Ama olmazsa da napalım ben iyiyi ve hayırlıyı çekiyorum hayatıma hayırlı değilse zaten hayatımdan bi şekilde tamamen çıkacak ve bu ikimiz için de en hayırlı şey olacak.