canım benim ben seni sana uzaktan anlatıyım izin verirsen farzet ayşe diye bir kız var
bu ayşe kendini aliye şartlamış ali düznyada birtek ali ayşeyi mutlu edecek bir tek ali anlar onun halinden çünkü ayşe aliyi bir liman sığınılacak bir kapı şevkatli bir çift kol olarak görmüştür ayşe kendi içindeki güçten habersiz tüm benliği ile aliyi kapsama alnına almış kalbi bile tık tık yerine ali ali atmaktadır bu arada alinin bu hızlı gidişattan pekte haberi yoktur çünkü ali için aşk pekte aceleye gelmez ama ayşe geçmişte göremediği o sevgi ihtiyacını karşılayacak adamı bulduğunu sanmıştır
halbuki ayşe çok güçlü ve güzel bir kızdır içindeki o güç keşfedilmeyi bekliyordur
bu ali ayşe sana tanıdık geldimi belkide biraz ileri gittim ama aşk hikayeleri az çok birbirinin aynısı diye düşünüyorum
tatlım aldığın kararlardan ötürü seni tebrik ediyorum ve şimdi salıver içinde biriktirdiklerini ,ona sımsıkı bağladığın kordonlarını,sen güçlüsün ,sen asilsin, sen değerlisin, sen düşünmeli değil düşünülmelisin , senin olacak kişi önce seni haketmeli kendine hakettiğini vermenin zamanı geldi ... ben bunları deneme yanılma ile öğrendim sen daha şanslısın