Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 10:50 PM   #30 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Arkadaşlar bu arada sanırım küçükte olsa bi çekim gerçekleştirdiğimi farkettim bugün 44 Son bi iki gündür defter almak istiyodum ama hep üşeniyorum gitmeye.Dün filan da gideyim alayım diye bi kaç kere aklımdan geçti.Ama bi defter için tee nerelere gitmeye üşeniyodum.Yakın bi yerde bulup alcam diye düşündüm bi ara bu sabah.Ama bizim yakın çevrede öyle bi yer yok.Sonra öğleye doğru yine aklıma geldi artık muhakkak almalıyım diye düşünüyorum çünkü yazmak istediğim çok önemli şeyler var ve bi an önce yeni bi defter açıp yazmalıydım ama deftere değil de yapacağım şeye odaklanmıştım tabiki.Neler yazacağımı kuruyodum kafamda.(Yani defteri almışım zaten yazıyorum gibi)Defter hakkındaki tek sorun onu almak için uzağa gitmem gerekiyor olması ve benim bunu yapmaya üşenmem.Neyse..Öğleden sonra dibimizdeki markete gidecektim ekmek ve süt almaya.Giderken keşke orda olsa da alsam ama orda da öyle şeyler satmazlarki die düşünmüştüm.Çünkü gerçekten buraya geleli oldu baya orda hiç kırtasiye cinsi bişi görmemiştim.Ama markete bi girdim ilk reyonda defterler!! Hemen gittim şeker şeker defterler aldım hem de bi tane dil dört tane 44
Büyük şeyleri de aynı kolaylıkta çekebilmeyi diliyorum kendime ve herkese Hoş gerçi evren için büyük küçük diye bişi yok bunu da unutmamak gerekli onun için herşey çok kolay sadece bizim hazır olmamız,niyetimizi açıkça bilmemiz ve belli etmemiz,neden ihtiyacımız olduğuna yoğunlaşmamız gerekiyo sanırımm??Nasıl geleceğine değil..