Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 11:13 PM   #35 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Ben de yazıyım. Çok fazla şehir dışı yolculuk yaptığım için benim için en önemli olan şey rahat olmam.Kendimi bildim bileli ne zaman yolculuk yapsam yanım daima boş olur.Otobüs tıklım tıklım olsa da ben hep yayıla yayıla yolculuk yaparım.

Bugün bankada işim vardı,aylardır yaptığım gibi yine çalışma yaparak gittim.Gider gitmez sıra aldım,oturdum çantamı açıp evrakları çıkartmama kalmadan sıra bana geldi.

Böyle ritüellerim vardır benimde.Rahatlık konusunda özellikle çok şanslıyımdır.

Hadi bol çekimler.(paralar beni çoook sever,hepsi benim olmak için can atar )
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla