Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 11:26 PM   #37 (permalink)
ceren18
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
stubborn Nickli Üyeden Alıntı
sen defterı cekmıssın bende artık dolmusta hiç ayakta gıtmıyorum bılıomusun:)) sabahları iş saati oldug u için ve donuste tabı çıkış:(( hep ayakta oluyordum ve boyumda uzun oldugu için ıkı buklum sıkıntı yasıodum..ama pozıtıf dusunmeye basladıktan sonra ..her sabah dıyorumkı ben dolmusta yer bulacagım ve oturacagım..!!! ve mutlu son:)) ya bındıgımde muhahkka bır kıslık boş yer oluyor yada bır durak sonra bırı muhakka ınıyorr super bısı yaa kendımı sıhırbaz gıbı hısedıorum artık:))))
yanına bir yaslı gelip gözünün içine bakarsa bilmiorum artık ben hep önümdeki kalktıgında otururum 5dk sonra yaslı bir teyze yada amca yüzümdeki tebessüm uzun sürmeden yerini ayak agrılarına bırakır ama şikayetçi degilim tabi yaslılar bastacımız herzaman
Alıntı:
stubborn Nickli Üyeden Alıntı
yaww o kendı rızanla verdıgın koltuk olunca ıcıme batmıo:)))) sevap sevap hehehe

Tabi önemli olan o boş koltuğu hergün çekebilmek Senin üstüne yaşlı bi teyze ya da amca 'hanım bir evladım bana yer verir işallah her bindiğimde' çekimi yapıyosa senin yaptığın çekiminde problem yok onların çekiminin kurbanı oluyosun 44 Ama o kadar da olsun artık onları el üstünde tutarıs her zaman
evet ben o sevabı hergün bi sabah bide aksam olmak üzre işliyorum zaten yakında melek olup kanatlanıcam
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla