Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2008, 11:32 PM   #38 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ben de yazıyım. Çok fazla şehir dışı yolculuk yaptığım için benim için en önemli olan şey rahat olmam.Kendimi bildim bileli ne zaman yolculuk yapsam yanım daima boş olur.Otobüs tıklım tıklım olsa da ben hep yayıla yayıla yolculuk yaparım.

Bugün bankada işim vardı,aylardır yaptığım gibi yine çalışma yaparak gittim.Gider gitmez sıra aldım,oturdum çantamı açıp evrakları çıkartmama kalmadan sıra bana geldi.

Böyle ritüellerim vardır benimde.Rahatlık konusunda özellikle çok şanslıyımdır.

Hadi bol çekimler.(paralar beni çoook sever,hepsi benim olmak için can atar )
Hımm..Saol redflowerscım bana benim de çektiğim bişeyi farketmemi ayrıca çekerken yanlışlık yaptığımı görmemi sağladın. Ben de şöle sölimm 44 Ben de çok sık yolculuk yaparım ve aklıma nasıl yerleşti bilmiyorum ama 'Şimdi yanım boş olcak rahat rahat gitcem.' diye düşünürüm hep yolculuk öncesi ve giderken hep yanım boş olur yayıla yayıla senin gibi giderim ve öyle rahatken aklıma gelir 'Amaaan şimdi dönerken yanım yine dolu olucak rahatsız olcam' derim ve hep yanım dolu put gibi hareket edemez şekilde dönerim.Bi de o seferki yol uzunsa otobüsten kütük misali zar zor inerim

Artık dönerken de iki koltuk prensesi olcammm 96

Çekimlerinize bereket arkadaşlarr