Ynt: Foton Kuşağı   Linki inceledim.Bugünlerde şeytanı da işin içine katarak karalama kampanyası başlatan insanları anlamakta güçlük çekiyorum.
  Bu 2012 olayının gerçekliğine inanıyor muyum?Belki,kafamda şüphelerim olsa da eskisi kadar değil.Neden mi çünkü ben şüphelerimi tek noktada toplamam,merak ettiğim her konuyu araştırırım o konunun lehine de olsa aleyhine de olsa farketmez,her dökümanı okumayı isterim,her bilgiyi kâr bilirim.
  Eğer bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorsan sana bunun hakkında araştırman için bir dolu link ve kitap öneririm.
  Ha bir de şu var,amaç araştırıp öğrenmek bilgi sahibi olmak değil,sadece kendi inançsızlıklarını bu şekilde kendi içlerindeki şeytanları alet ederek hiçte açıklayıcı olmayan bir yazıyla yayınlayan insanları nefer olarak göstermek ve delil olarak sunmaksa,çok derinlemesine araştırmadığın bir konuda (ki biraz araştırmayla öğrenilecek bir konu değildir bu) işte delil bu demekse sadece üzülürüm,keşke değerli vaktinizi harcamasaydınız.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |