Günaydın dün yorucu fakat güzel bir gün geçirdik .Annemlere gidip artık düzgün gelebiliyorum .Ben annemin nekadar anlık yaşadığına bakıyorum kendi için nekadar az şey biriktirmiş hayret ediyorum .Biz okadar çalıştık bize teşekür edeceği yerde söylediği elin kızı sizden iyi bakıyor demesi ile bütün şevkin kırılıyor .Bencil ki ne bencil...
Bizde sanki oraya sırf babamı mutlu etmek için gidiyormuşuz gibi hep onun isteklerini yapıyoruz ve babam sonderece mutlu.Evlerimize çok yorgun ama huzurlu döndük ve benim cadı dün çok yoruldu ve asabi idi.Pire içn yorgan yaktı üyeliğini sildi ve sizlerin desteği ile geri dönmüş çok sağolun.
Ben bu ara hiç hissetmediğim kadar huzurlu ve sakinim sanki dünya yıkılsa umrumda değil .Kendimle uğraşmaya öyle bi dalmışım ki kendimle uğraşmanın dışında beni bir çok şey ilgilendirmiyormuş gibi .Ama çok şeylede uğraşıyorum bu sitedeki herkesi düşündükçe dua ediyorum kim benden yardım istes koşuyorum neredeyse gücüm tükeninceye kadar çalışıyorum ve halada böyle hissediyorum .
Ben kendimle ilgilenmeye başladıkça derinlerdekiler öylebir çıkış yapıyorki yıllarca üstünü örttüklerim yağ misali kusuyor derine inip temizlemedikçe kusmaya devam edecek ama o kustukça ben temizleyeceğim taki bitene kadar .
Şu an evde herkes yatıyor bir huzur bir sakinlik bende doya doya huzuru yaşıyorum.Sabah şükürlerimi yaptım ve sizleride okuduktan sonra buraya yazmaya başladım .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.