Ynt: phantommun günlüğü Yine kanıtladın bana kararımda haklı olduğumu.Maalesefki sevgi tanımlarımız çok farklı.Maddiyat senin için çok önemli bunu bugün iyice anladım artık.Senin için çok üzülüyorum ama ben çok denedim.Bugün beni üzeceğini bile bile yine konuştum senle ama .. Artık bir daha hç konuşmamalıyım senle ne şartla olursa olsun.Senin için ulaşılmaz olmalıyım.Bunu intikam gibi saçma bi duygunun varlığıyla istemiyorum.İçini görebilmen için; bugüne kadar azcıkta olsa sevgimi hissettiysen eğerki yokluğumda nasıl olacaksın, ne hissedeceksin görmeni istiyorum.Bu süreçte tepkisiz kalırsan anlıycam ki baştan beri zaten yanlışmışız ve kalbimi sana tamamen kapatıcam.Ama dönersen ve içinde bişeylerin değiştiğini kanıtlarsan o zman yanında olcam işte.Yine ve yeniden..Ama şimdi ayrı kalmalıyız.Seni hala seviyorum ama acı çekmiyorum artık.Çünkü ben sevgiyle değişiyorum ve aynı şeyi senin için de diliyorum.Sevginin tüm kalbini doldurmasını ve davranışlarına yansımasını istiyorum.İkimiz için de en iyisini diliyorum hala..Dualarımdasın..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |