Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Sükrediyorum, ailemle ilgili herseye, sagligima kavusmama, büyümeme, olgunlasmama, tekrar sevgiyle kendime ve beni sevenlere sarilmama, depresyona girmeden direksiyorunu kirmami saglayan bu siteyi bulmama, isime, bu ise sahip olmami saglayan insani karsima cikardigi icin ve bana isi sevmemi saglayan is arkadaslarima, maddi anlamda rahat oldugum icin sükrediyorum ve bu hayati kendimi ve insanlari sevmemi saglayan bu bakis acisina sahip oldugum icin sükrediyorum. öncelikle elbette Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum. inaniyorum ömrümüzü paylasacagimiz insani bulduguma ve simdi onunla mutlu bir evlilik diliyorum. sadece bunu yaparken eminim diyorum. biliyorum ki süphe ve korkuyla bir bardak cayi bile cekemezsiniz hayatiniza. hep korktum istemekten, emin olarak istemekten cünkü hayal kirikligi yasamak istemedim. ne kadar büyük bir hataymis. simdi eminim önce hayirlisiyla diyorum ve onunla mutlu bir evlilik diliyorum birbirimizi cok bekledik artik zamanidir.
burdaki insanlarin bu olumlu enerjisinden ve hayatlarina yaptiklari güzelliklerden etkilenmemek mümkünmü? bu güzellikleri hayatimiza katmamizi ve gelecege umutla sevgiyle bakmamizi ve hayata olan inancimizi saglayan her bireyin hayatimdaki güzelliklere bir katkisi olduguna inaniyorum. sevgiyle ve saygiyla, tesekkürler
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
hayat ve algi arasindaki saat farki |