Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2008, 09:31 AM   #37 (permalink)
yeşillim2005
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ben eski ben değilim

selam günlüğüm bu siteye üye olalı iki haftayı geçti ve ben kısa sürede büyük değişimler gözlemledim bunları seninle paylaşacağım..
galiba deşifre olmaktan biraz çekiniyorum geçmişteki olumsuz şeylerden bahsedince büyü bozulacak onlar bana geri gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden kendi geçmişimi affediyor ve güzel,sağlıklı,mutlu,zengin,refah geleceğe yeşil ışık yakıyorum ,nihayet yarım bıraktığım 'kuantum düşünce yöntemi '' isimli kitabımı tekrar elime aldım büyük ölçüde gardrobumu yeniledim ,artık kalitesiz her şeyden uzak duruyorum ,otururken düşünürken,konuşurken hatta yemek hazırlarken, yerken farkındalığımı hissediyorum kendimi özel ve tek hissediyorum sokakta yürürken çevreme daha duyarlı hissediyorum
kendimi seviyorum ben değerliyim ve güzelim..... aile hayatım iyi gidiyor oğluma daha çok zaman ayırıyorum biraz inatçı bir çocuk istediği olmazsa basıyor yaygarayı önceden olsa bende sinirlenirdim ama baktımki tek istedikleri gerçekten ilgi ve sevgi işte o zaman herşey kendiliğinden yoluna giriyor
iş hayatıma gelince öğretmenliğin dışında farklı bir meslek yapmak istediğim kesin bunun için maddiyat şart paki nasıl ?
elbet bunuda bulucam inanıyorum ve bugünlerime gülüp geçicem
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla