Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2008, 05:27 PM   #4 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: engilizce'nin günlüğü

Günlüğün hayırlı olsun ve kısa zamanda inşallah bırakırsın. Bende orta ikide arkadaşlarla hevesle başlamıştım lise yılları ve bitirdikten iki yıl daha devam etti ve içtiğimi akrabalarım bilmezdi. 20 yaş gibiydi sanırım yengem doktora gidiyordu yanında gittim yengemin doktor bana elinize bakabilirmiyim dedi bende saftirik işte uzattın sen sigara kullanıyorsun dedi yengem hemen atıldı hayır sigara kullanmıyor dedi doktor birde kızımıza soralımmı dedi benim kafa yerde tabiki sesim çıkmadı o zamanda doktor üstülemedi eve geldim iki gün ağladım sırf bu sigara yüzünden düştüğüm duruma diye ve o ğün buğün hayatta ağzıma sigara almam hiçte aramadım sigara benim bırakışım bu şekilde oldu 10 senedirde sigarasız bir hayatım var . İnşallah sende bırakırsın ama bunda en önemli olan kesin kararı almandır.
hoşça ve dostça kal