Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Günaydın herkese buğün haftanın başı iş başlıyor belki herkez aman genemi iş der ama ben bu pazartesi iple çektim neden mi dersiniz hemen söyleyeyim cevizliii kurabiyelerimeee kavuştum dükkanı açtıktan sonra koştura koştura cevizli kurabile aldım biraz sonrada çayım demlendimi sabah işlerime doyum olmaz benim harika birşey sabah çayıma davetlisiniz arkadaşlar
Dün günlüğümün açılışını yaptım ve içimi döktüm akşam yatarken o kadar mutluydum ki anlatamam hatta yatmadan önce Kuran-ı Kerimin mealini iki üç sayfa daha okudum çünkü uzun süredir elime alamıyordum tekrar okumaya başlamak çok güzel birşey. Akşam rüyamda terör olaylar askerler baya karışık gördüm fakat ben gezerken kimse bana zarar vermiyorlardı ışık gibi parlıyordum sadece olan olayları izliyordum canım acımıyordu göz yaşı yoktu demekki içimde bir şeyler yerine oturduki artık dışarıdaki kötü etkiler beni etkileyemiyordu ki bu rüyayı gördüm diyom ama gene de yorumlayamayayım işim için yorumlayayım tüm zorluklara karşılık benim yolum açık ve işim olacak en güzel yorum bu olsa gerek wave Benim çay demlendi bana müsade
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |