Ynt: _link_'in Günlüğü Merhaba _link_ .Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Güzel haberlerini okuruz dilerim.
Sana naçizane bir şey önerebilirim kendi denediğim.Hem de hiç zahmeti yok.Sitede gezip gördün mü bilmiyorum bu konuda geniş paylaşımlarda bulunuldu sevgi ve şükran duygularının yaydığı güzel enerji.
Eğer düşünce bir enerjiden ibaretse bunu her şeyde uygulayarak hayatımızı istediğimiz yöne çevirebiliriz.kumanda bizim elimizde ne de olsa öyle değil mi?
Benim uygulamaktan çok büyük keyif aldığım ve meyvalarını kısa zamanda topladığım yöntem şu:öncelikle su kabına (damacana,5 lt su hangisi ise artık) Teşekkür Ediyorum Ve Şükran Duyuyorum yazılı bir kağıt yapıştırdım,ve içeceğim suyu önce elime alıp; ''beni vücudumdaki toksinlerden arındırdığın için,sağlıklı bir yaşamı bana kattığın için sana teşekkür ediyorum ve şükran duyuyorum' diyorum.2 dakika o şekilde duyguyu suya katıyorum ve yavaş yavaş tadına vararak içiyorum.
Ben çok yürüyüş yapan birisi değilimdir,yiyeceklerimden de pek kıstığım söylenemez,aksine çok güzel yerim.Ama son zamanlarda arkadaşlarım incelmeye başladığımı söylüyorlar,bende buna bağlıyorum.
Çok meşakatli bir şey olmadığı için sana ve bunu okuyacak arkadaşlarıma iletmek istedim.
Tekrar hoşgeldin aramıza.
Mutlu paylaşımlar.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |