Ynt: engilizce'nin günlüğü Alıntı: engilizce Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler çiçeğim Güya bu bir sigarayı bırakma günlüğü olacaktı ama "iradesizim, yapamıyorum" günlüğüne dönüştü. Çocuk yapmayı planladığımız zaman eşimde ben de illa ki bırakacağız ama ertelemek kolayımıza geliyor. Alışkanlıkları bırakmak kolay olsaydı zaten onlara alışkanlık denmezdi ama perilice'nin de dediği gibi biz sigaranın esiriyiz şu anda. Her bağımlılık özgürlüğümüze vurulmuş bir zincir aslında ve zincirin anahtarı bizim elimizde. O anahtarı kullanacak gücü bulmayı diliyorum bütün bırakmak isteyenler için | canım kıyamam ben sana bu tür gel gitler tabiki olacak alışkanlık kolay kazanılıyor fakat alışkanlıktan vazgeçmek çok zordur bu zoru hep beraber aşacağız önemli olan vazgeçme mücadele et sen çok güçlü birisin bu sigarayı bırakmayı düşünmen bunun için yola çıkman bile bir başarıdır ve bu sona ulaştıracak irade sende var sakın vazgeçme
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |