Alıntı:
01nisan Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar..
Medusa' nın deep peat konusunda yazdıklarını etkileyici buldum...o kadar çok yöntem, uygulama var ki hangisinden başlayacağımı bilmiyorum..iki noktayı denemeye çalışıyordum... henüz başaramadım... biraz yöntem karmaşası yaşıyorum....ben 2-3 yıl önce Reiki1-2 ve NLP eğitimleri aldım..bu uygulamalarla hayatımı ya da kendimi çok fazla değiştirebildiğimi söyleyemeyeceğim..sanırım bilinçaltı temizlenmeden tam bir değişim yaşanmıyor..kişisel gelişim yolculuğu zor ve meşakatli bir yol mu dur? ya da bu kadar yöntemle biz mi karmaşık hale sokuyoruz.. çünkü en iyi yol en basit yoldur diye bir söz var...şimdi de DEEP PEAT a merak sardım...kitabım ismi PEAT sanırım... kitabı okuyarak başlayayım diyorum ....öğrenmeye değer mi?...bu yöntem kendi başımıza yapabileceğimiz bir şey mi? ..yani bu yöntemle kendi kendimize kalıcı sonuç alabilirmiyiz ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. SEVGİLER .. |
Zor ve meşakkatli olduğunu düşünmek yada eğlenceli ve keşif dolu olduğunu düşünmek sizin seçiminizdir.
Aslında her sorunun basit bir cevabı olduğuna inanırım.Ve bu cevabın da bir zamanı olduğuna..Zaman derken bekle de bir gün çıksın gelsin o zaman değil tabi.Sizde boş durmayacaksınız.
01nisan'cığım kendinizden çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz..Mükemmeliyetçilik yaygın bir bakıştır.
dusun Ben kişisel gelişiminiz için zaman ayırdığınızı ve hala da ayırıyor olduğunuzu varsayıyorum..
Bence en önemli ayrıntı,.. gerek aldığınız eğitimler için, gerek bu konularda veya normal hayatta kendinizi gerçek anlamda takdir ediyormusunuz?
Kendinize güvenmenin yanında yeterince inanıyormusunuz?Bunun üzerinde de durabilirsiniz..
Ben son zamanlarda bunu keşfettim güvenin ve sevginin yanında inanmak da ince fakat önemli bir ayrıntıdır.
engilizce arkadaşımız da çok güzel bahsetmiş zaten.Ben sadece onun bahsettiklerine biraz tuz baharat katıyorum.
Kişisel gelişim yöntemlerini benimsemek ve sindirmenin bir hayat tarzı olduğunu düşünüyorum.
Çok yemek yerken ve şişman yaşarken, az yemek yemeyi ve o şekilde yaşamayı öğrenmek ve bundan zevk almak gibi.Bunu başarmak ilk başlarda doğal olarak her insana göre farklı sıkıntılar doğurabilir.
ama bu hep boyle süreceği anlamına gelmez,tabiki kazandıklarımıza ve attığımız adımlara yoğunlaşırsak işin haz veren kısmının daha fazla farkıda olmak adına kendimize kapılar açarız.
Neleri başarabildiğinize odaklanın.Bu eğitimlerden neler kazandığınıza mesela.Belki bu şekilde daha rahat adımlar atarsınız.
Sevgiler